Terug naar home

Home
Participanten
Zoek
Over ons
English version
Participanten


Hier ziet u een overzicht van de participanten:

Algemene Onderwijsbibliotheek (AOB)
De Algemene Onderwijsbibliotheek (AOB) is een afdeling van het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling.
Lees verder...
  
Bauxiet Instituut Suriname
Opgericht op 17 februari 1981, DECREET E-9,
Staatsblad van de Republiek Suriname, No. 14, 1981
Lees verder...
  
Bibliotheek 'La Rencontre'
De privť-collectie documenten over Suriname van dhr. R. Tjoe-Ny bestaat uit en boeken, tijdschriften, brochures, knipsels en andere monografieŽn.
Lees verder...
  
Bibliotheek Staatsolie Maatschappij Suriname N.V.
De bibliotheek van de Staatsolie Maatschappij Suriname is een speciale bibliotheek. De doelstellingen zijn verzamelen, registreren en beheren van literatuur, documentatie en archiefstukken en zorgdragen voor een optimale informatievoorziening d.m.v. een efficiente en effectief bibliotheek en archief beheer is toegankelijk voor Staatsolie personeel en derden.
Lees verder...
 
Bibliotheek Stichting Surinaams Museum
De Stichting Surinaams Museum heeft in haar dependance aan de Commewijnestraat een bibliotheek die een lange geschiedenis heeft doorgemaakt. Delen van de collectie zijn namelijk overgenomen uit de koloniale bibliotheek. De bibliotheek, met een grote collectie antiquarische Surinamica, heeft een enorme culturele en historische waarde. De oudste druk is uit 1671 en het oudste handschrift stamt uit 1684. Deze antiquarische basis is in de loop der jaren aangevuld tot zoín 35.000 titels op allerlei gebied, maar voornamelijk onderwerpen betreffende Suriname. Er is vooral veel vraag naar geschiedenis, etnografie en kunst.
Lees verder...
  
Bibliotheek van de Anton de Kom Universiteit van Suriname
De Bibliotheek van de Anton de Kom Universiteit van Suriname bestaande uit de Centrale Bibliotheek (CB) en de Medische Bibliotheek (MB) is verantwoordelijk voor de informatievoorziening ten behoeve van de studenten, docenten en onderzoekers van de Faculteit der Medische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij Wetenschappen en de Faculteit der Technologische Wetenschappen.
Lees verder...
 
Bibliotheek van de Centrale Bank van Suriname (CBvS)
De bibliotheek van de Centrale Bank van Suriname heeft als doel het verstrekken van goede en recente informatie, welke ter ondersteuning kan dienen bij onderzoek, studie en werkzaamheden, aan medewerkers van de Bank, overheidsinstanties, studenten en andere belangstellenden.
Lees verder...
 
BOG
Lees verder...
  
Cultural Center Suriname (CCS)
A national entity for cultural perception, education and information.
Lees verder...
  
De Nationale Assemblee
Lees verder...
  
Vorige 10Volgende 10Home | Participanten | Zoek | Over onsTerug naar boven